Toisenlainen “happy meal” – Gatwickin lentokenttä keksi uuden tavan pitää matkailijat onnellisina
Matkoja kohteeseen Lontoo
Asiakkat onnelliseksi lisäämällä serotoniinin tuotantoa
Lentokentillä on helppo saada pinna kiristymään: lento on myöhässä, peruttu tai koko kenttä niin täynnä, ettei minnekään mahdu rauhassa odottamaan lentoaan. Lontoon Gatwickin lentokenttä on lanseerannut uuden konseptin yrityksessään pitää asikkaansa tyytyväisinä. Kahdeksasta lentokentän ravintolasta saa koko elokuun ajan ruoka-annoksia, joiden tarkoituksena on parantaa matkustajien mielialaa, kertoo The Telegraph.
Annokset on koostettu ruoka-aineista, jotka lisäävät serotoniinin, mielihyvää lisäävän hormonin, tuotantoa aivoissa. Näihin ruokiin kuuluvat muun muassa lohi, tonnikala, banaani, kikherneet ja pinaatti.
Gatwickin lentokentän ruokapaikoissa tällaisia ruoka-aineita sisältävät erikoisannokset on merkitty ruokalistoihin hymiöllä, ja mielialaa kohentavia annoksia löytyy sushista smoothieihin ja salaatteihin.
Lähde: The Telegraph
Kuva: Flickr / yuichi.sakuraba