Taste of Helsinki avaa pääkaupungin kulinaarikesän
Sade ei häirinnyt avajaisia
Sateisen startin saanut Taste of Helsinki -tapahtuma on käynnissä 12.-15. kesäkuuta ja säästä huolimatta paikalle odotetaan tänäkin vuonna innostunutta yleisöä maistelemaan huippuravintoloiden tarjontaa.
Mukana on kaikkiaan yksitoista ravintolaa, joista kukin tuo omat fiinit herkkunsa maistiaiskokoisina annoksina helposti testattaviksi ja tutustuttaviksi.
Helsinkiläisravintoloista mukana ovat Ask, Demo, Emo, Farang, Juuri, Kaartin Hodari & Hummeri sekä Postres. Tampereelta tapahtumaan osallistuu Bertha, Kirkkonummelta Bistro o mat ja Ahvenanmaalta Smakbyn. Lisäksi paikalla on Sami Tallbergin pop up -ravintola.
– Kahtena edellisenä vuotena kävijöitä on ollut 8 000 – 9 000, ja samaan pyrimme tälläkin kertaa, sanoo tapahtuman järjestäjä Barry MacNamara.
Jokainen ravintola tarjoaa kolmesta neljään erilaista annosta, joten jos kaiken tahtoo käydä läpi, on vatsassa riitettävä tilaa yli kolmellekymmenelle annokselle.
Tapahtumapaikalla järjestetään myös esimerkiksi kokkikoulu sekä kokkausnäytöksiä sekä kokkimaaottelu Suomen ja Ruotsin välillä.
Riikka Krenn